Nieuw!

Wilt u een uniek geboortekaartje, of trouwkaart laten maken? Wij ontwerpen, drukken en indien u dat wenst, versturen het geboortekaartje van uw zoon of dochter binnen enkele dagen.

Hieronder enkele voorbeelden, maar uiteraard staan uw wensen centraal!

Ontwerpkosten per opdracht, inclusief een proefdruk op de gewenste papiersoort €35,- Op lokatie de foto's maken van de pasgeboren baby, bij u thuis of in het ziekenhuis binnen 48 uur na de geboorte, €20,- Uiteraard kunt u ook een eigen gemaakte foto aanleveren, de resolutie van de foto dient dan minimaal 1800x1800 pixels te zijn, anders kan deze foto niet verwerkt worden in het ontwerp.

Prijs van de kaartjes is afhankelijk van het aantal kaarten en de gekozen papiersoort, dit begint vanaf €2,25 inclusief enveloppe en drukken.

Uiteraard kunt u ook een eigen ontwerp aandragen, dan worden er geen ontwerpkosten in rekening gebracht.

Verder hebben wij de laatste collecties van "Pirouette", "Baby Folly", "Belle & Beau", "Knoelie", "Kleintje", "Belarto" en "FamilyCards" voor u in huis. Wij hebben geinvesteerd in een nieuwe afdrukmachiene voor familiedrukwerk. Hierdoor kunnen wij bijna alle geboortekaartjes "in huis" afwerken. De drukkosten zowel in kleur als zwart-wit bedragen € 0,35 per gedrukte zijde. Doordat wij bijna alles kunnen afdrukken kunnen wij u iets unieks bieden: 's Morgens de geboortegegevens doorgegeven? 's Middags liggen de kaartjes gedrukt klaar!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.