Glamourfotografie, glamourshoot

Wilt u uw partner verrassen? Of wilt u uw moeder, vriendin, of uzelf een keer echt in de spotlights zetten? Heeft u model foto's nodig voor uw portfolio?

Dan is een glamourshoot bij Nancy's BeautySalon en Peter Kroon Fotografie een top idee!

Bij Nancy's BeautySalon en Peter Kroon Fotografie kunt u in de fotostudio terecht voor een professionele glamourshoot inclusief visagie en hairstyling.

Glamour fotoshoot

Bij een glamourshoot sta je als model helemaal in de focus. Met verschillende poses en wisselende belichting zoeken we naar de perfecte glamourfotografie.
Glamourfotograaf Peter Kroon neemt de tijd voor jou met een uitgebreide glamourshoot.

Glamourshoot met visagie

De visagie en hairstyling maken de glamourshoot helemaal compleet. Een professionele visagist en hairstylist van Nancy's BeautySalon maakt je met make-up en hairstyling helemaal klaar voor de glamourshoot. Met professionele visagie krijg je die speciale look die een glamourshoot helemaal af maakt!

Kleding glamourfotografie

Om te zorgen voor variatie tijdens de glamourshoot, kun je verschillende setjes kleding meenemen. Afhankelijk van je wensen kun je bijvoorbeeld een leuk jurkje, stoere top, of sexy lingerie meenemen. Elk kledingstuk vraagt vaak weer om andere belichting, of achtergrondkleur.

De visagie en hairstyling wordt verzorgd door Nancy's BeautySalon in Vlodrop. De fotoshoot wordt gedaan in de studio van Peter Kroon Fotografie in Herkenbosch. Eventueel in overleg is dit mogelijk op één locatie.

Normaal kost deze shoot € 175,-. Maar nu in combinatie met elkaar slechts € 125,-
Dit is inclusief visagie, hairstyling, fotoshoot en 3 afdrukken van 13x18 cm!


Nancy's beautysalon

Berkenlaan 25

6063 CT Vlodrop

0475-851114

http://www.nancysbeautysalon.nl