Ringfoto Goldmember

Koop je nieuwe camera bij Peter Kroon Fotografie en word ook Goldmember!

Bij Peter Kroon Fotografie verkopen we geen camera’s………we verkopen prachtige fotomomenten en we helpen u om de juiste keuze te maken bij het vastleggen van die herinneringen! Om ervoor te zorgen, dat u altijd kunt terugvallen op onze uitstekende service en dat u nooit teveel betaalt voor onze diensten en services verdienen onze klanten onze gratis Goldmember pas! Met deze pas -en bijbehorend serviceboekje- profiteert u van tal van aanbiedingen en kortingen, speciaal voor Goldmember pashouders!

Heel veel voordeel!

Als Goldmember krijgt u gratis allerlei voordelen en privileges. Het voordeel kan oplopen tot wel 350 euro. Dat is misschien wel meer dan de prijs van uw nieuwe camera! Wat te denken van een jaar lang gratis fotograferen? Of gratis controlebeurten van uw camera, voordat u op vakantie gaat? Om maar niet te spreken van de extra korting op een mooie vak-vergroting of pasfoto’s! In het serviceboekje, dat u ontvangt bij de Goldmember pas worden deze privileges -en meer- allemaal uiteengezet. Daarnaast zullen er in de winkel regelmatig aanbiedingen zijn, die alleen voor Goldmembers gelden

Verdien ook een gratis Goldmember pas!

U komt gemakkelijk in het bezit van de Goldmember pas! Bij aankoop van uw nieuwe camera in onze winkel heeft u ‘m al verdiend! Meer niet. Misschien denkt u: “Op internet koop ik toch veel goedkoper”, maar dan mist u wel alle voordelen van het kopen in onze winkel! Zo leggen we natuurlijk uit hoe de camera precies werkt, krijgt u een Nederlandse handleiding en is de garantie ook gewaarborgd door onze samenwerking met Nederlandse leveranciers. Overigens blijkt in de praktijk, dat we een zeer scherp prijsniveau hanteren. En mocht er toch een prijsverschil zijn, dan weegt dat niet op tegen de waarde van de kortingen in het serviceboekje!

Geen camera gekocht en toch een Goldmember pas?

De Goldmember pas is echt heel veel geld waard en we belonen de klanten, die bij ons een camera kopen graag met deze pas. Indien u reeds eerder of elders een camera heeft gekocht en toch wilt profiteren van de vele voordelen, dan kunt u de Goldmember pas ook kopen voor 75 euro

De Goldmember pas wordt u in de winkel aangeboden bij aanschaf van foto/video apparatuur.

Voorwaarden

De Goldmember pas wordt gratis verstrekt bij aankoop van een camera vanaf 199 euro. Alleen aankopen, gedaan in onze winkel komen in aanmerking. Bij de overhandiging van de Goldmember pas vragen we om uw adresgegevens en e-mailadres. Deze zijn noodzakelijk om van de vele voordelen te kunnen profiteren. Uiteraard zullen wij deze gegevens nimmer beschikbaar stellen aan derden. Indien u gebruik maakt van de kortingsacties uit het serviceboekje, vragen we u het boekje mee te nemen naar de winkel. Het serviceboekje is persoonlijk. De kortingsacties zijn bedoeld voor de pashouder of zijn/haar gezinsleden. De Goldmember pas en de daarbij behorende kortingsacties zijn uitsluitend in onze winkel geldig. Genoemde kortingspercentages zijn van toepassing op de reguliere winkelprijs en gelden niet i.c.m. andere acties.