Bruidsreportage

Jullie Bruiloft is een bijzondere dag vol liefde, emotie en gezelligheid. Ik vind het belangrijk dat die liefde, emotie en gezelligheid van jullie trouwdag op een ongedwongen en natuurlijke manier wordt vastgelegd. Naast de gebruikelijke opnames zoals het omschuiven van de ringen, de trouwbelofte e.d. leggen we ook de locatie vast, maken we detailopnames van boeket, ringen en nog veel meer en worden uiteraard ook jullie gasten op een ongedwongen manier betrokken in jullie bruidsreportage.

Hoe gaan we te werk

Allereerst kijken we samen of jullie dag nog beschikbaar is. Vrijdagen en bijzondere data zijn populair, tijdig boeken is hiervoor noodzakelijk.

Wanneer jullie trouwdatum nog beschikbaar is plannen we een afspraak om jullie wensen door te spreken. Dit kan in bij mij in de winkel of in de avonduren bij jullie thuis. Ik vind het belangrijk dat er een klik is met jullie, zodat we de dag op een ongedwongen, gezellige manier, samen kunnen beleven. Tijdens dit gesprek wordt een plan opgesteld en vervolgens een passende offerte gemaakt. Een aanbetaling is niet nodig, wel maken we een opdrachtbevestiging die door iedereen ondertekend wordt. Een paar weken voor jullie grote dag hebben we contact om de laatste dingen door te spreken. Ook ontvang ik dan het draaiboek, zodat jullie dag op rolletjes loopt.

Bekijk onze voorbeelden op de gallerij pagina