Service

Service wordt een steeds belangrijker begrip in onze samenleving. Iedereen wil het beste product, tegen een eerlijke prijs en met de hoogst mogelijk servicegehalte die men kan bedenken. Logisch, want men doet een grote aankoop maar eens in een tijdsbestek van enkele jaren en dan wil men wel zorgeloos kunnen genieten van het gekochte product. Op elke door ons geleverde camera zit minimaal 1 jaar fabrieksgarantie en gedurende deze garantieperiode kunt u de camera, mocht deze toch niet helemaal functioneren zoals het hoort, kosteloos aanbieden voor reparatie. Mocht u het toestel elders gekocht hebben, dan kunt u het toestel uiteraard ook voor garantiegevallen aanbieden, echter zal hiervoor wel € 35,- porto en administratiekosten in rekening gebracht worden.

Is er schade aan het toestel en valt deze niet meer onder de garantiebepalingen van de fabrikant (ouder dan de gestelde garantieperiode, val of stootschade, waterschade) dan wordt de factuur van de reparateur, vermeerderd met € 35,- porto en administratiekosten, in rekening gebracht.

Wilt u zich tegen hoge reparatiekosten indekken, dan bieden wij u de mogelijkheid om een speciale foto/video verzekering af te sluiten die gedurende 3 jaar een all-risk dekking garandeert waarbij in geval van diefstal, verlies of total-loss de aanschafwaarde op papier vergoed wordt. Voor dit bedrag kunt u dan bij ons een nieuwe camera uitzoeken. Bij reparatie geldt een eigen risico van maximaal 10% van het schadebedrag.

Sensorreiniging

U bent bij ons aan het juiste adres om de sensor van uw digitale spiegelreflexcamera te laten reinigen. Wij beschikken over de beste materialen om uw sensor op vuil te beoordelen door middel van een speciaal geprepareerde loep met verlichting op kleur om alle stofdeeltjes te zien. Verder kunnen wij zowel “nat” als “droog” uw sensor reinigen. Wij maken 2 opnames met uw camera, 1 voor de reiniging en 1 na de reiniging, zodat u kunt zien met welk resultaat uw sensor schoongemaakt is.

De droge reiniging kost € 25,- de natte reiniging met speciale vloeistof, zonder alcohol, kost € 45,- Indien wij meerdere swabs nodig hebben om de camera te reinigen, zal er per swab € 7,50 (met een maximum van € 22,50) extra in rekening gebracht worden.

Wanneer u de camera brengt voor reiniging, wordt te allen tijde de ruimte tussen bajonet en sensor, en de camerazijde van het objectief mee gereinigd, zonder bijkomende kosten. Verder geldt altijd: vandaag brengen, volgende openingsdag klaar.